Costa Brava

Costa Brava: voor elk wat wils
Camping Castell Montgri ligt aan de Spaanse Costa Brava in de plaats l’Estartit. De Costa Brava biedt vakantiegangers voor elk wat wils. Kies voor een culturele vakantie, trek de natuur in of geniet van zon, zee en strand. Op Camping Castell Montgri bepaalt u zelf welke van deze ingrediënten uw vakantie creëren.

Waterparken aan de Costa Brava
Een bezoekje aan één van de waterparken van de Costa Brava mag eigenlijk niet aan een familievakantie ontbreken. Zo kunt u naar het zwemparadijs Aqua Brava in Roses en het waterpark Aqua Diver in Platja d’Aro. In deze waterparken beleeft u een onvergetelijke dag met het hele gezin.

Culturele uitstapjes aan de Costa Brava
Wat betreft culturele uitstapjes zit u goed aan de Costa Brava. Verschillende typisch Catalaanse dorpjes wachten om door u ontdekt te worden. Daarnaast is de stad Gerona, met haar middeleeuwse centrum, zeker een dagtochtje waard.

Zee-aquarium
Maak ook eens een uitstapje naar Marineland vlakbij Malgrat de Mar, de zeedierentuin en het waterpark van de Costa Brava. Hier zult u met de familie een leuke en onvergetelijke dag beleven. Dit park heeft heel veel attracties en u zult verbaasd staan van de shows met dolfijnen, papegaaien en zeeleeuwen.

Comments are closed.